Twoja indywidualna równowaga mikrobiomu w jamie ustnej.
MikroVeda M33+ Strong Mint z fermentowaną miętą i olejkiem z mięty pieprzowej do rozpylania w jamie ustnej.
MicroVeda M33+ Strong Mint 50 ml
Kompleks żywych mikroorganizmów jako mikrobiotyczny spray do ust.
- Dobre bakterie i enzymy mogą pielęgnować błony śluzowe w całkowicie naturalny sposób
- Wspieraj swój mikrobiom jako dodatek do zbilansowanej diety-
- Szczególnie stabilny, nawet nieschłodzony po otwarciu trwały przez 6 tygodni
- Fermentowane 34 sprawdzonymi kulturami MikroVeda
- Dla codziennego wsparcia i w podróży
-Bio, surowy, wegański- 100% naturalnych składników- bez inżynierii genetycznej, bez syntetycznych dodatków
- brak wcześniejszych liofilizowanych kultur
- fermentowany z organiczną miętą
- bez aromatów,
Szczególnie delikatna produkcja i filtrowanie, bo esencje M33+ Stron Mint są uszlachetniane aż do zakresu rocznego.
Niektóre rodzaje bakterii (np. Streptococcus mutans) są odpowiedzialne za różne dolegliwości w jamie ustnej
i mogą być wyparte przez rozpylanie korzystnych mikroorganizmów, które wspierają mikrobiom jamy ustnej.
Powlekają one błonę śluzową jamy ustnej, zęby i język oraz pozytywnie wpływają na mikroflorę.
Zdrowa flora bakteryjna w jamie ustnej zapobiega również powstawaniu problemów przez rodzaje grzybów żyjącyc
w jamie ustnej, takich jak drożdżak Candida. Podobnie MikroVeda M33+ rozpylona w ustach nawilża
błony śluzowe gardła i tam również może wypierać bakterie patogenne (wywołujące choroby).
Szczepy bakterii w M33+Mind
Bacillus subtilis, Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus amylolyticus, Lactobacillus amylovorus, Lactobacillus casei 01, Lactobacillus casei 02, Lactobacillus casei 03, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus farraginis, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus parafarraginis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus zeae, Lactobacillus diacetylactis, Lactobacillus lactis subsp. lactis, Rhodopseudomonas palustris, Saccharomyces cerevisiae, Streptococcus thermophilus.
Sfermentowana organiczna mięta pieprzowa i organiczny olejek z mięty pieprzowej .
Dla świeżego oddechu i dobrego samopoczucia w ustach.
Mięta pieprzowa zawiera olejki eteryczne, garbniki, flawonoidy, substancje gorzkie, karotenoidy i minerały.
Również sfermentowany ma działanie przeciwzapalne, wzmacniające odporność, antyoksydacyjne i chłodzące.
Działanie antybakteryjne nie ma negatywnego wpływu na środowisko tworzone przez nasze mikroorganizmy MikroVeda.
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, zapraszamy do kontaktu telefonicznego, poprzez adres e-mail lub wypełniając poniższy formularz. Odpowiemy w możliwie krótkim czasie.