ProbiotiX SÓL FERMENTOWANA
łagodna z ziołami fermentowana ze sprawdzonymi kompleksami mikroorganizmów MikroVeda.
Absolutne doznania smakowe!
Wzbogać swoje potrawy delikatnie sfermentowaną solą wydobywaną u podnóża Himalajów, jako mikrobiotycznie uszlachetniony dodatek po ugotowaniu lub podczas serwowania!
-Surowa, wegańska,
-Składniki z upraw organicznych,
-100% naturalna,
-bez dodatków, delikatnie wysuszona,
-Bez alergenów,
Składniki:
Kryształowa sól kuchenna, cukier trzcinowy*, zioła* i przyprawy* 9% - fermentowane za pomocą mikroorganizmów fermentacyjnych i probiotycznych (mikroorganizmy MikroVeda),
mzyme, mieszanka ziół i roślin (ananas*, korzeń arcydzięgla*, anyż*, ziele bazylii*, owoce kopru*, koper włoski*, liście borówki czarnej*, liście malin*, imbir*, kminek*, rzepik*,
liście oliwne*, oregano*, mięta pieprzowa*, liście rozmarynu*, kwiaty koniczyny czerwonej*, liście szałwii*, nasiona czarnuszki*, lukrecja*, tymianek*, mąka z pestek winogron (OPC)*,
ling zhi (lakownica żółtawa)* *z kontrolowanych upraw organicznych.
Stosowanie ;
Posyp potrawę do smaku i koniecznie po ugotowaniu lub podczas serwowania.
Dlatego zalecamy podawanie sfermentowanej soli dopiero przy stole jako dodatek.
Sfermentowane zioła mają bardzo intensywny smak, dlatego sfermentowana sól z ziołami jest również bardzo wydajna.
Doskonałe do mięs i ryb, ale także do wszystkich dań wegańskich i wegetariańskich. Gorąco polecamy również na chleb lub masło lub do sałatki.
Przekonaj się sam i powiedz nam, jakie miałeś doznania smakowe.
Trwałość i przechowywanie;
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed światłem dla zachowania długiego okresu trwałości.
Cecha szczególna SOLI FERMENTOWANEJ ProBiotiX łagodnej
- Piękny, pomarańczowy kolor tej wysokiej jakości soli krystalicznej to głównie zasługa żelaza i manganu.
Zawiera również wiele innych minerałów nadających tej szlachetnej soli wyjątkowy smak.
Sól kuchenna z Pendżabu smakuje wyjątkowo łagodnie i przyjemnie w porównaniu do zwykłej soli kuchennej;
dlatego jest zaliczana do wysokojakościowych naturalnych soli dla smakoszy i polecana przez wielu szefów kuchni.
Wszędzie tam,gdzie ważne są naturalne odżywianie i zdrowie, krystaliczna sól z Pendżabu rozpoczęła swój triumfalny marsz.
- Sfermentowana za pomocą mikroorganizmów fermentacyjnych i probiotycznych (mikroorganizmy MikroVeda)
sól ta jest uszlachetniana w naturalnie wzbogacony pokarm i może być stosowana jako ekscytujący dodatek do wszystkich potraw.
Sfermentowana mieszanka ziół i roślin uzupełnia również sfermentowaną sól i zamienia ją w smakowe doznania.
- Oprócz licznych produktów metabolicznych mikroorganizmów fermentacja tworzy niepowtarzalny aromat,
który w połączeniu ze sfermentowaną solą pierwotną może nadać każdej potrawie coś wyjątkowego.
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, zapraszamy do kontaktu telefonicznego, poprzez adres e-mail lub wypełniając poniższy formularz. Odpowiemy w możliwie krótkim czasie.