Wyłączny dystrybutor na Polskę
Login: Hasło:

PROBIOTIX

PROBIOTIX

PROBIOTIX

sól fermentowana ziołami
100g


CENA: 96.00 PLN brutto (vat 0%)
Produkt dostępny na zamówienie
Wyślij zapytanie
Powrót

ProbiotiX SÓL FERMENTOWANA

łagodna z ziołami fermentowana ze sprawdzonymi kompleksami mikroorganizmów MikroVeda.

Absolutne doznania smakowe!

Wzbogać swoje potrawy delikatnie sfermentowaną solą wydobywaną u podnóża Himalajów, jako mikrobiotycznie uszlachetniony dodatek po ugotowaniu lub podczas serwowania!

-Surowa, wegańska,

-Składniki z upraw organicznych,

-100% naturalna,

-bez dodatków, delikatnie wysuszona,

-Bez alergenów,

Składniki:

Kryształowa sól kuchenna, cukier trzcinowy*, zioła* i przyprawy* 9% - fermentowane za pomocą mikroorganizmów fermentacyjnych i probiotycznych (mikroorganizmy MikroVeda),

mzyme, mieszanka ziół i roślin (ananas*, korzeń arcydzięgla*, anyż*, ziele bazylii*, owoce kopru*, koper włoski*, liście borówki czarnej*, liście malin*, imbir*, kminek*, rzepik*,

liście oliwne*, oregano*, mięta pieprzowa*, liście rozmarynu*, kwiaty koniczyny czerwonej*, liście szałwii*, nasiona czarnuszki*, lukrecja*, tymianek*, mąka z pestek winogron (OPC)*,

ling zhi (lakownica żółtawa)* *z kontrolowanych upraw organicznych.

Stosowanie ;

Posyp potrawę do smaku i koniecznie po ugotowaniu lub podczas serwowania.

Dlatego zalecamy podawanie sfermentowanej soli dopiero przy stole jako dodatek.

Sfermentowane zioła mają bardzo intensywny smak, dlatego sfermentowana sól z ziołami jest również bardzo wydajna.

Doskonałe do mięs i ryb, ale także do wszystkich dań wegańskich i wegetariańskich. Gorąco polecamy również na chleb lub masło lub do sałatki.

Przekonaj się sam i powiedz nam, jakie miałeś doznania smakowe.

Trwałość i przechowywanie;

Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed światłem dla zachowania długiego okresu trwałości.

Cecha szczególna SOLI FERMENTOWANEJ ProBiotiX łagodnej

- Piękny, pomarańczowy kolor tej wysokiej jakości soli krystalicznej to głównie zasługa żelaza i manganu.

Zawiera również wiele innych minerałów nadających tej szlachetnej soli wyjątkowy smak.

Sól kuchenna z Pendżabu smakuje wyjątkowo łagodnie i przyjemnie w porównaniu do zwykłej soli kuchennej;

dlatego jest zaliczana do wysokojakościowych naturalnych soli dla smakoszy i polecana przez wielu szefów kuchni.

Wszędzie tam,gdzie ważne są naturalne odżywianie i zdrowie, krystaliczna sól z Pendżabu rozpoczęła swój triumfalny marsz.

- Sfermentowana za pomocą mikroorganizmów fermentacyjnych i probiotycznych (mikroorganizmy MikroVeda)

sól ta jest uszlachetniana w naturalnie wzbogacony pokarm i może być stosowana jako ekscytujący dodatek do wszystkich potraw.

Sfermentowana mieszanka ziół i roślin uzupełnia również sfermentowaną sól i zamienia ją w smakowe doznania.

- Oprócz licznych produktów metabolicznych mikroorganizmów fermentacja tworzy niepowtarzalny aromat,

który w połączeniu ze sfermentowaną solą pierwotną może nadać każdej potrawie coś wyjątkowego.

 

Formularz kontaktowy

Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, zapraszamy do kontaktu telefonicznego, poprzez adres e-mail lub wypełniając poniższy formularz. Odpowiemy w możliwie krótkim czasie.